Het opzoeken van bedrijven of contacten is voltooid en kan worden geëxporteerd naar een Excel-bestand.

Met de lijst van contacten weergegeven, klik op de 3 kleine puntjes rechtsboven "Contacten exporteren".

1.Totaal aantal contacten in de zoekopdracht

2.Activeer of deactiveer de export van eerder gemaskeerde contacten via het icoontje:

3.Het is nu mogelijk om te kiezen of contacten die al in een eerdere export zijn geëxporteerd wel of niet moeten worden geëxporteerd.

Geëxporteerde contacten of bedrijven worden slechts één keer meegeteld voor uw exportkrediet. Hetzelfde contact of bedrijf dat meerdere keren wordt geëxporteerd, wordt beschouwd als één krediet.

4.Bevestiging van het totale aantal contacten in de export op basis van de keuze van onzichtbare en reeds geëxporteerde contacten.

5.Resterenfde krediet voor export.

• 6.Het totale aantal af te trekken credits op basis van de reeds geëxporteerde contacten die reeds zijn gerekend toen zij voor het eerst werden geëxporteerd.

7.Het krediet dat overblijft na de export.

8.Exporteer de lijst naar een bestand met de volgende informatie: Burgerlijke staat, naam, voornaam, titel, bedrijf, taal, e-mail, adres, ...