In elk contactfiche kunt u in het gedeelte "Acties" commerciële acties op contacten aanmaken en een geschiedenis bijhouden van deze acties en van uw activiteit op dit contact.

Om een commerciële actie te creëren, klik op de "+" knop

De actie wordt gecreëerd met een aanmaningsdatum en de mogelijkheid om de actie als voltooid aan te vinken.

U vindt de historiek van de prospectie van het contact, de lopende of achterstallige acties in het contactfiche in de rubriek "Commerciële acties" en op de startpagina in het tabblad "Mijn commerciële acties".

Geel: Acties waarvan de aanmaningsdatum is verlopen

Groen: Acties met een toekomstige aanmaningsdatum

Door op de naam van de contactpersoon te klikken wordt het contactformulier geopend met de mogelijkheid een voltooide actie te valideren en een nieuwe aan te maken.

De gevalideerde actie zal niet langer zichtbaar zijn op de homepage als een lopende actie.

Het blijft zichtbaar in de historiek van het contactfiche.

Afhankelijk van het gekozen profiel bij het aanmaken van de toegang, is het mogelijk om de acties van een team te bekijken via de knop "Gedeelde Acties".