Toekennen/verwijderen van trefwoorden

U kunt trefwoorden toekennen aan een contactenlijst. Zodra uw contactenlijst is aangemaakt, klik op de 3 kleine puntjes rechtsboven. Maak in de sectie "Trefwoorden toewijzen of verwijderen" het trefwoord aan dat aan de lijst moet worden toegewezen of selecteer een bestaand trefwoord.

Bevestig met de "Enter"-toets.‘Toevoegen’ om het trefwoord aan uw lijst te koppelen.

Wilt u trefwoorden uit een contactenlijst verwijderen, dan selecteert u de contacten die aan dit trefwoord gekoppeld zijn. Selecteer daarna het trefwoord en klik op ‘Verwijderen’.

Zoek direct op elk contact of bedrijfsbestand het trefwoord of de trefwoorden die aan hen zijn toegewezen.